Meidän tarinamme

Mistä meille sopiva laatikkopyörä? Kaikki alkoi syksyllä 2011 olimme vastasyntyneen onnellisia vanhempia ja etsimme laatikkopyörää, jolla hoitaa pienet arkimatkamme Espoossa: kaupassakäynnit, ystävien tapaamiset ja huviretket Espoon rannoille. Emme kuitenkaan löytäneet tarkoituksiimme sopivaa pyörää Suomesta. Laajensimme etsintää mieheni kotimaahan Hollantiin, jossa tarjonta onkin monipuolista. Samalla tulimme ajatelleeksi, ettemme varmasti ole yksin kuormapyörähaaveinemme. Päätimme oman pyörän hankkimisen lisäksi aloittaa tavarapyörien maahantuonnin. Näin syntyi yrityksemme Kultaiset Pojat Oy (nimi tulee kahdesta pojastamme). Haluamme tarjota suomalaisille mahdollisuuden tutustua kuormapyöriin ja niitten avaamiin mahdollisuuksiin hoitaa liikkumistarpeet ja samalla viettää yhteistä aikaa lasten kanssa. Haluamme samalla edistää aktiivista, tervettä ja ekologista elämäntapaa.

 

Toimintamme on laajentunut pienimuotoisen alun jälkeen; nyt tarjoamme Suomen markkinoiden laajimman kattauksen kuormapyöriä ja pitkäperäpyöriä saman katon alla. Haluamme löytää kullekin asiakkaalle hänen tarpeisiinsa sopivan ratkaisun, oli kuljetettavana sitten lapsia, koiria, suuria ostoksia tai kaikki nämä yhdessä. Olemme luoneet Espoon Sinimäessä ”Pyöräily Elämyskeskuksen”eikä se häpeä edes hollantilaisten liikkeitten rinnalla. Tule tutustumaan erilaisiin vaihtoehtoihin ystävällisen henkilökuntamme opastuksella. Meillä pääset koeajamaan lähes kaikkea, mitä perhepyöräilyyn on tarjolla! Saman katon alla on myös pyörähuolto, jonka avulla pidät pyöräsi hyvässä kunnossa.

Hyvä asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Tavoitteemme on tarjota ystävällistä, osaavaa ja nopeaa palvelua jokaiselle asiakkaalle. Asiakkaan tarve on palvelumme lähtökohta.

Toimintamme kattaa neljä osa-aluetta:

 1. Tavarapyörät, www.tavarapyora-asiantuntija.fi

  Laaja valikoima tavarapyöriä, pitkäperäpyöriä ja muita kuljetusratkaisuja perheille, lemmikinomistajille ja yritysten tarpeisiin.

 2. Taittopyörät, www.taittopyora-asiantuntija.fi

  Tunnettujen merkkien taittopyöriä, jotka ovat oivia esimerkiksi julkisia ja pyöräilyä yhdistäville työmatkoille, veneilijöille ja karavaanareille.

 3. Seniori-, apuväline-, ja liikuntarajoitteisten pyörät, www.apuvalinepyora-asiantuntija.fi

  Vanheneminen, vammat tai kehitysvammat eivät välttämättä estä pyöräilyä. Tarjoamme laadukkaita vaihtoehtoja, joilla liikkumisen vapaus on kaikkien saatavilla. Meiltä löytyy mm. 3-pyöräisiä vaihtoehtoja sekä tandem-pyöriä.

 4. Sähköpyörät, www.sahkopyora-asiantuntija.fi

  Meiltä saat sähköavusteisen pyörän arkeen ja vapaa-aikaan. Valikoimassa on myös sähköavusteisia taittopyöriä, apuvälinepyöriä sekä kuormapyöriä sekä sähköistyssarjoja.

Tarjoamme pyöriä useilta eri valmistajilta. Lisätietoa löydät kotisivuiltamme tai vierailemalla ”Pyöräily Elämyskeskuksessamme” Espoon Sinimäessä (Sinimäentie 14, 02630 Espoo). Meillä pääset koeajamaan kaikkia pyöriämme. Voit tulla päivällä, illalla tai viikonloppuna. Koeajoa varten varaa aika varauskalenterista.

Jos et löydä juuri haluamaasi pyörää valikoimastamme, ota yhteyttä. On todennäköistä, että saat pyörän kauttamme kilpailukykyiseen hintaan. Toimitus hoituu kaikkiin Suomen kaupunkeihin.

 

Palvelemme sinua mielellämme!

Gert-Jan Hendriks ja Mia Storm-Hendriks

Puh. 040-7709853 Gert-Jan

Puh. 050-3442162 Mia

Sähköposti asiakaspalvelu@pyora-asiantuntija.fi