• SINULLE 30 €:LLA KUUKAUDESSA

 • TURVASSA KANSSASI

 • ET OLE YKSIN

 • PYÖRÄ – METRO - PYÖRÄ

 • NAIN MERIKARHU LIIKKUU SATAMASSA

 • MIKSI MUKA LEASING AUTO?

 • KOE JA SEIKKAILE !

 • LÄHDETÄÄN YHDELLE

 • MONTAKO LAITETAAN?

 • NOPEASTI PERILLE !

 • VAPAA KUIN LINTU

 • OLE METSÄLÄINEN

 • PYSTYY MONEEN – EI LENNÄ

Olemme Pyörä-Asiantuntija.

Alla löydät kaikki edustamamme polkupyörätyypit.

Klikkaa haluamaasi pyörälogoa.

 

Yhteystiedot

Kultaiset Pojat Oy (Pyörä Asiantuntija)

Y-tunnus: FI 24813030

 

Lasku osoite:

Puolikuu 1b26, 02210 Espoo, Suomi

Puh.050-3442162

Sähköposti: asiakaspalvelu@pyora-asiantuntija.fi

 

Osoite showroomille

Sinimäentie 14, 02630 Espoo, Suomi

Aukioloajat MA-PE 10-18 ja LA 11-14
Talvikauden olemme lauantaisin suljettu (marraskuu-helmikuu)

Puh. 050-3442162

Sähköposti: asiakaspalvelu@pyora-asiantuntija.fi

 

 

Osoite showroomille

Birdy: linkkuveitsi, jonka voit avata ja hypätä sen selkään. Taitettuna se ei ehkä mahdu ihan kaikkien housujen taskuun, mutta se mahtuu varmasti auton takakonttiin tai mihin tahansa julkiseen kulkuneuvoon. Ja tarvittaessa sen kuin avaat sen. Olit sitten lomalla tai päivittäisellä työmatkalla. Eikä sen avaaminen kestä paljon kauemmin kuin linkkuveitsen avaaminen. Sen älykkäästi suunniteltu runko, jossa ei ole saranaa päärungossa, ja sopusuhtaiset mitat takaavat samanlaisen ajokokemuksen kuin mikä tahansa tavallinen polkupyörä. Täysijousitus tekee siitä jopa turvallisemman ja mukavamman ajettavan

 

Birdy video:

Birdy, äärimmäisen funktionaalinen. Taittopyörien Bentley.

Ennätysnopea taitto:

Mitään muuta pyörää maailmassa ei voi taittaa kokoon yhtä nopeasti kuin Birdyn. Toki sinun täytyy harjoitella muutaman kerran saadaksesi homman sujuvaksi. Birdyllä on maailmanennätys, 4,9 sekuntia. Sen koko taitettuna on 80 x 62 x 34 cm. Nopeuden ja kompaktiuden lisäksi sen tavallista pyörää vastaavat nopeat ja sporttiset ajo-ominaisuudet ovat vaikuttavat.

Taipumattoman virheetön:

Taittopyörä ilman saranaa päärungossa? Se ei ole pelkästään mahdollista toteuttaa vaan se on mahdollista toteuttaa tyylillä ja funktionaalisesti. Koska jousituksen tukipisteet toimivat taittamisen tukipisteinä, Birdyssä on yhtä vakaa runko kuin normaalipyörässä. Siksi sen ajo-ominaisuudet ovat myös samat kuin normaalipyörässä. Tästä seuraa myös toinen etu, Birdyn mahtava keveys.

Kiinteä yhteys tiehen:

Vain täysjousituksella varustettu taittopyörä kulkee hyvin huonoimmillakin teillä – ja hallitset sitä täydellisesti. Aktiivinen kääntövarsi, suotuisa tukipiste ja etupyörän Control Technology anti-dive jousitus. Ne pitävät sinut varmasti tiellä ja takaavat turvallisuuden korkeillakin nopeuksilla ja hankalissa tilanteissa. Etu, jonka huomaat heti, on selkää säästävä ajomukavuus. Mukulakivien ja jalkakäytävän reunojen aiheuttamat töyssyt vaimenevat huomattavasti.

Täydellinen jokaiselle. Ilman kompromisseja:

Säädettävä ohjainkannatin ja satulatolppa, joissa molemmissa pituuden pikasäätö, tarkoittavat sitä, että satulan voi säätää 150-195 cm pitkille ajajille mahdollisimman mukavaksi. Siksi pyörää voivat käyttää useammat ihmiset. Ohjainkannattimen ja ohjaustangon suuri halkaisija, samoin kuin nelinkertainen kiristin, takaavat maksimaalisen tukevuuden ja vakauden. Kaikki tämä tekee Birdystä normaalipyörän veroisen ajettavan.

Taitettava tavarateline taitettavaan pyörään:

Tästä syystä olemme erityisen ylpeitä Birdystä. Valinnainen tavarateline on suunniteltu niin, että se loksahtaa alas, kun pyörä on taitettu kokoon. Yläasennossa pyörälaukun kiinnittäminen on lasten leikkiä. Yhdistettynä Lowrideriin, laukut voi kiinnittää myös etupyörän haarukkaan. Ala-asennossa Lowriderista tulee Birdyn vetokahva. Yksinkertaisesti nerokasta.

For the biggest chain reaction: Suurin ketjureaktio:

Suuri eturattaan hammaspyörä, jossa Hollowtech kampi, minimoi ajajalta vaadittavan voiman erinomaisen välityssuhteen ansiosta. Pyörän ja ajajan yhteistyö varmistaa optimaalisen suhteen vakauden, rotaatiotehokkuuden, keveyden ja kauniin ulkonäön välillä.

Valoisa näkymä:

Ajat aina erinomaisesti valaistulla tiellä Supernovan LED-valojen ansiosta (valinnainen Birdy touringissa). Ainoastaan päivänvalo vetää niille vertoja. Energiaa saadaan kitkattomasti toimivasta napadynamosta, joka on suunniteltu erityisesti Birdylle.

Nopein tie pysähdykseen:

Hydrauliset Shimano Deore levyjarrut toimivat maksimaalisesti kaikissa sääolosuhteissa. Isot jarrulevyt mahdollistavat jarrutustehon jakautumisen tehokkaasti. Ne eivät kuluta vanteita ja niiden suorituskyky on vaikuttava.

Valitse oma Birdy-mallisi:

 

Birdy city

Nauti käytännössä huoltovapaan Shimano nexus 8 napavaihteen erinomaisista ajo-ominaisuuksista, rullauksesta ja tehokkuudesta. Hydrauliset Shimano Deore levyjarrut, Supernova valaistus, jalka ja lokasuojat täydentävät varustuksen. Control Technology täysjousitus takaa mukavan ja turvallisen ajon.

Hinta - katso nettikauppa

Värit

Cyan

Graphite Matt

Lime

White

Tekniset Tiedot:

 • 18 tuuman renkaat
 • 50-355 Schwalbe Big Apple
 • Shimano Nexus 8 napavaihde
 • Hydrauliset levyjarrut Shimano Deore
 • Supernova valot
Birdy touring

Erityisen ketterä ja nopea – Shimano Deore Trekking 10 ketjuvaihde, jossa tarkka vaihtaminen. Hydrauliset Shimano Deore levyjarrut takaavat virheettömän jarrutuksen myös kovassa vauhdissa. Control Technology täysjousitus varmistaa turvallisen ja mukavan ajon pitkilläkin matkoilla.

Hinta - katso nettikauppa

Värit

Cyan

Graphite Matt

Lime

White

Tekniset Tiedot:

 • 18 tuuman renkaat
 • 40-355 Schwalbe Marathon Racer
 • Shimano Deore 10 ketjuvaihde
 • Hydrauliset levyjarrut Shimano Deore
 • Supernova valot
Birdy rohloff

Mäkiseen maastoon tarkoitettu Birdy, jossa äärimmäisen vahva Rohloff 14 napavaihde. Valtava valikoima vaihteita, jotka ovat lähes täysin huoltovapaita ja äärimmäistä kulutusta kestäviä. Ylivoimainen jarrutusteho saavutetaan tehokkailla hydraulisilla Shimano Deore levyjarruilla. Control Technology täysjousitus takaa mukavan ja turvallisen ajon. Lokasuojat, valaistus, jalka ja muut lisävarusteet tekevät Birdy rohloffista todellisen matkapyörän.

Hinta - katso nettikauppa

Värit

Cyan

Graphite Matt

Lime

White

Tekniset Tiedot:

 • 18 tuuman renkaat
 • 50-355 Schwalbe Big Apple
 • Rohloff 14 napavaihde
 • Hydrauliset levyjarrut Shimano Deore
 • Supernova valot

 

Birdy lisävarusteet:

Ohjainkannattimen vaihto

Miten olisi urheilullinen ajo kaupungin halki tai ehkä mukavampi retki pystymmässä asennossa? Valitse itse. Säädettävä ohjainkannatin on saatavana Sport versioon 21 asteen kulmassa, mikä mahdollistaa dynaamisen istuma-asennon, tai Comfort versioon 10 asteen kulmassa. Valitsitpa kumman tahansa, olet takuulla voittaja aamuisessa kilpa-ajossa kaupungin läpi.

 

 

Comfort 10°, säädettävä korkeus

Vakio

0 €

Sport 21°, säädettävä korkeus

0 €

Tavarateline / Lowrider

Taitettava tavarateline taitettavaan pyörään:

Tästä syystä olemme erityisen ylpeitä Birdystä. Valinnainen tavarateline on suunniteltu niin, että se loksahtaa alas, kun pyörä on taitettu kokoon. Yläasennossa pyörälaukun kiinnittäminen on lasten leikkiä. Yhdistettynä Lowrideriin, laukut voi kiinnittää myös etupyörän haarukkaan. Ala-asennossa Lowriderista tulee Birdyn vetokahva.

Ei tavaratelinettä tai Lowrideria

Vakio

Lowrider Birdy

75.90 €

Carrier tavarateline Birdy (ilman pyöriä)

108.90 €

Carrier tavarateline Birdy ja Lowrider (sis. tavaratelineen pyörät)

184.80 €

Taittolukko

Vie ilo varkailta:

90 cm pitkällä taittolukolla voit kiinnittää Birdyn turvallisesti käytännössä mihin vain. Innovatiivinen, selkeä design tarjoaa erinomaisen turvallisuuden yhdistettynä vain 1120 gramman painoon. Jos haluat jatkaa matkaa, sen voi taittaa pieneen kokoon, sujauttaa pussiin ja kiinnittää tarranauhalla pyörän runkoon.

Abus Bordo taittolukko 90cm

97,90 €

Ilmapumppu

Et hengästy eikä ilma lopu kesken:

Korkealaatuinen SKS Spaero pumppu,joka on muokattu Birdyä varten, kulkee helposti mukanasi. Satulatolppaan integroituna se on täysin suojassa säältä ja varkauksilta.

SKS Spaero Sport Deep Black

43.90 €

Carry Bag kantokassi

Helposti ja turvallisesti - aina mukanasi:

Birdin Carry Bag kantolaukku on kätevästi pakattu runkoon kiinnitettavään pussukkaan. Pyörän ollessa taitettuna voit pakata sen kuljetuskassiin. Kassissa on kätevät hihnat, jotka tekevät pyörän kantamisen helpoksi ja turvalliseksi - jopa julkisissa kulkuneuvoissa.

Carry Bag

43.90 €

 

Jos olet kiinnostunut tästä Birdy taittopyörästä, ota meihin yhteyttä saadaksesi virallinen tarjous, lisätietoja tai mahdollisuuden koeajoon: 050-3442162 tai asiakaspalvelu@pyora-asiantuntija.fi